07 September 2015

Old school is the best school


1. Apakah yang anda boleh beli dengan wang sebanyak RM50? 3 kotak rokok Dunhill? 1 set family feast KFC? Sekeping stik di Victoria Station? Atau anda boleh belajar seni beladiri yang paling realistik di dunia? 

2. Klab Boksing Sitkrumat Klang atau lebih dikenali sebagai Sitkrumat Klang menawarkan latihan muaythai termurah dengan latihan old school seperti yang anda lihat dalam filem-filem Thailand. 

3. Cuma bayar RM50 sebagai yuran pendaftaran, anda boleh datang selagi mana anda suka tanpa perlu bayar apa-apa lagi yuran. 

4. Anda akan mendapat tunjuk ajar seperti VIP yang sepatutnya anda perlu bayar sekurang-kurangnya RM100 untuk satu sesi. 

5. Tidak kira apa jua matlamat anda, sama ada mahu belajar melindungi diri sendiri dan orang tersayang daripada bahaya, mahu sihat dan cergas dengan cara yang lebih seronok berbanding pergi ke gimnasium, atau sekadar mahu menambah kenalan, datanglah ke kelab ini. 

6. Latihan diadakan setiap Ahad, 5-7 petang. Hari biasa tidak ada kerana kami juga perlu bekerja untuk mencari rezeki kerana ini bukan kelab yang menjana pendapatan. 

Tiada ulasan: